Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa

Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa on vuonna 2005 perustettu kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys. Kuljetamme erikois- ja pikalähetyksiä Oulun ja koko Suomen alueella. Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityjä kuljetuspalveluita ja reagoimme tarpeen vaatiessa kiireellisiin kuljetuksiin nopeasti. Meidät tavoitat joka päivä, kaikkina kellonaikoina.

Hyvä kalusto ja koulutettu henkilökunta

  • Yrittäjäpariskunnan lisäksi 10 kuljettajaa.
  • Kalustossa pakettiautoja ja perälaudalla varustettuja kuorma-autoja.
  • Asiakaskunta lähinnä yrityksiä.
  • Liikevaihto 2014 hieman yli miljoonaa euroa.

Perustettu 2005 ja laajennettu 2007

Yrityksemme on jatkumoa yrittäjäpariskunnan edellisen työnantajan yrityksille. Vuonna 2005 ostimme osan lähettifirman toiminnasta ja aloitimme kuljetukset kahdella pakettiautolla. Kun vuonna 2007 tarjoutui tilaisuus ostaa oululainen kuriirifirma Redline Express, tartuimme tilaisuuteen. Yritysoston myötä toimintamme, henkilökuntamme ja kalustomme laajeni.

Yritysoston myötä meillä oli nyt kuusi autoa ja kuskia. Asiakaskuntaan liittyivät muun muassa Gigantti, Alko, Suomen matkatoimisto ja Oulun läänin suuri toimija, Kukkakauppa Kanerva. Myös Oulun Veripalvelu hyödynsi palveluitamme ja kuljetimme useita vuosia verilähetyksiä Suomessa. Myyrmannin räjähdyksen yhteydessä kuljetimme kiireellä verta yöllä Oulusta Helsinkiin. Kiireen ja ihmishenkien ollessa kyseessä suoriuduimme 608 km:n matkasta 5 tunnissa 45 minuutissa.

Lentokuljetukset erikoisuutena — yhteistyössä Jetpak Finland Oy

jetpak Finland oy mahdollistaa kiireellisten lähetysten kuljettamisen lentorahtina. Suomalaiset yritykset voivat esimerkiksi tilata Saksasta tarvitsemansa osan, jolloin se lennätetään Jetpak Finland oy:n toimesta Suomeen. Olemme lentokentällä vastassa ja kuljetamme lähetyksen vastaanottajan ovelle asti.

Erikoisnopeat lentokuljetukset ovat saatavilla vuoden jokaisena päivänä. Oli kyseessä yö tai päivä. Tällainen ympärivuorokautinen palvelu vaatii sekä meiltä että Jetpak Finland Oy:n henkilökunnalta erikoistaitoja ja panostamista, jotta voimme palvella luotettavasti. Tähän mennessä olemmekin saaneet kiitoksia onnistuneista ja nopeista kuljetuksista.