Kuriiri toimittaa perille - oli sitten yö tai päivä

Soita kuriiri asialle, kun lähetykselläsi on kiire. Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa Avoin yhtiö on kokenut kuljetusyhtiö, joka toimittaa perille pikakuljetukset ovelta ovelle. Yrityksellämme on kokemusta myös kiireellisistä kuljetuksista ja erikoiskuljetuksista.

Kun lähetyksellä on kiire, soita meille

  • Pikakuljetukset
  • Kuriiripalvelu
  • Lentokuljetukset
  • Ovelta ovelle -palvelua
  • Vuoden jokaisena päivänä ja hetkenä!

Erikoiskuljetuksista kokemusta

Asiakaskuntaamme kuuluu paljon yrityksiä, joille hoidamme tavarakuljetuksia. Yksityisille asiakkaillemme kuljetamme muun muassa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja. Yrityksellämme on kokemusta myös kiireellisistä erikoiskuljetuksista, kuten verilähetyksistä Oulun ja Helsingin välillä. Olemme myös Jetpak Finland Oy:n alihankkija Oulun läänissä. Lentokuljetuksia käytetään esimerkiksi silloin, kun tuotantolaitoksessa tarvitaan kiireellisesti varaosa rikkoutuneen tilalle, jottei kallista ja yllättävä tuotantoseisokki pitkity.

10 kuskia ja hyvä kalusto

Yrityksen johdon lisäksi henkilökuntaan kuuluu 10 kokenutta kuskia ja 11 tasokasta pakettiautoa. Huolehdimme kalustostamme, jotta kuljetukset sujuvat luotettavasti ja turvallisesti. Oulun alueella teemme kuriirikuljetukset, muita kuljetuspalveluita hoidamme ympäri Suomea.