ketterät kuljetukset Oulussa ja kaikkialla Suomessa

Yhteystiedot

Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa kuljettaa luotettavasti perille paketit, kirjeet, sopimuspaperit ja muut lähetykset. Kuriiripalvelumme toimii Oulussa ja lähiympäristössä, ja muut kuljetuspalvelut tarjoamme koko Suomen alueella. Pystymme vastaamaan kiireiseen kuljetustarpeeseen myös lyhyellä varoitusajalla, kalenteria ja kellonaikaa katsomatta. Tutustu palveluihimme, ja tilaa luotettavat kuljetukset Oulun Kuriirilta.

Kuljetus- ja logistiikkapalvelut joka lähtöön

Nopeuden ja luotettavuuden ohella tärkeimpiin arvoihimme kuuluu joustavuus. Kun kuljetustarpeesi vaatii räätälöintiä, ole yhteydessä yrityksemme ammattitaitoisiin kuljetusosaajiin ja kysy lisää! Palvelemme mielellämme niin uusia tuttavuuksia kuin vanhoja yritys- ja yksityisasiakkaita.


Kuriiri

Kuriiri- eli lähettipalvelumme toimii pääasiassa Oulun seudulla. Kokenut kuriirimme kuljettaa lähetyksen ovelta ovelle sovitussa aikataulussa. Kuriirin mukana voidaan kuljettaa asiapapereita, lahjoja ja muita lähetyksiä, joiden kuljetuksessa paitsi nopeus myös huolellisuus ja luottamuksellisuus ovat tärkeitä.

 

Pikakuljetus

Kuljetamme pakettiautoillamme pikakuljetuksia myös ympäri Suomea. Kykenemme kiireaikataululla myös erikoislähetyksiin. Olemme kuljettaneet muun muassa SPR:n verilähetyksen Oulun keskustasta Helsingin Etelä-Haagaan alle kuudessa tunnissa.

 

Logistiikkapalvelut

Logistiikkapalveluidemme avulla pienet ja suuremmatkin tavaraerät käsitellään ja kuljetetaan perille ripeästi. Logistiikan tueksi tarjoamme kuljetusten lisäksi varastointipalvelut. Huolehdimme toimitusten aikatauluista tunnollisesti ja kustannustehokkaasti. Katkeamaton toimitusketju takaa, että yrityksesi toiminta pysyy tasaisen tehokkaana.

Jätä kuskaaminen Oulun Kuriirille.

Runkoliikenne

Olemme laajentaneet toimintaamme ja tarjoamme kuljetuksia nyt myös Raahessa, Oulaisessa, Ylivieskassa, Nivalassa ja Haapajärvellä sekä tarvittaessa Pyhäsalmella.

Lisäksi olemme aloittaneet yhteistyöt Kuljetusliike J. Tiaisen kanssa, joten palvelumme kattaa nyt myös runkoliikenteen Kokkolan, Vaasan, Seinäjoen ja Tampereen alueella.

 

 

Hinnat

 

Hinnat runkolle ovat 30,00 € + alv / 1–4pkt (max. 100 kg). Mikäli kuljetuksille on tarvetta Oulusta eteenpäin, niin lisäveloitus on runkohinta + Oulusta eteenpäin 0,85 snt / jkm + alv. 

 

RUNKOLIIKENTEEN LÄHTÖAJAT


(Huom. lähtevät tavarat noutovalmiina aina viimeistään puoli tuntia ennen lähtöaikaa!)

  • OULU klo 10.00
  • RAAHE klo 11.00
  • OULAINEN klo 12.00
  • YLIVIESKA klo 13.00
  • NIVALA klo 14.00
  • HAAPAJÄRVI klo 15.00

 

PERILLÄ

Oulussa takaisin n. klo 16.00-17.00 

Kokkola perillä n. klo 15.00
Seinäjoella klo 18.00 noudettavissa tai jakelu seur. päivälle
Vaasassa 16.00-17.00 seur. päivä
Tampereella 22.00 noudettavissa tai jakelu seuraavalle päivälle. 

 

Tilaukset OULUSTA lähteville tai OULUUN meneville kuljetuksille puh. 0207 411 740

Noudot KOKKOLA/VAASA/SEINÄJOKI/TAMPERE, puh. 040 181 6835