ketterät kuljetukset Oulussa ja kaikkialla Suomessa

Yhteystiedot

Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa kuljettaa luotettavasti perille paketit, kirjeet, sopimuspaperit ja muut lähetykset. Kuriiripalvelumme toimii Oulussa ja lähiympäristössä, ja muut kuljetuspalvelut tarjoamme koko Suomen alueella. Pystymme vastaamaan kiireiseen kuljetustarpeeseen myös lyhyellä varoitusajalla, kalenteria ja kellonaikaa katsomatta. Tutustu palveluihimme, ja tilaa luotettavat kuljetukset Oulun Kuriirilta.

Kuljetus- ja logistiikkapalvelut joka lähtöön

Nopeuden ja luotettavuuden ohella tärkeimpiin arvoihimme kuuluu joustavuus. Kun kuljetustarpeesi vaatii räätälöintiä, ole yhteydessä yrityksemme ammattitaitoisiin kuljetusosaajiin ja kysy lisää! Palvelemme mielellämme niin uusia tuttavuuksia kuin vanhoja yritys- ja yksityisasiakkaita.


Kuriiri

Kuriiri- eli lähettipalvelumme toimii pääasiassa Oulun seudulla. Kokenut kuriirimme kuljettaa lähetyksen ovelta ovelle sovitussa aikataulussa. Kuriirin mukana voidaan kuljettaa asiapapereita, lahjoja ja muita lähetyksiä, joiden kuljetuksessa paitsi nopeus myös huolellisuus ja luottamuksellisuus ovat tärkeitä.


Pikakuljetus

Kuljetamme pakettiautoillamme pikakuljetuksia myös ympäri Suomea. Kykenemme kiireaikataululla myös erikoislähetyksiin. Olemme kuljettaneet muun muassa SPR:n verilähetyksen Oulun keskustasta Helsingin Etelä-Haagaan alle kuudessa tunnissa.


Jetpak-lentokuljetukset

Yhteistyömme Jetpak Finland Oy:n kanssa mahdollistaa kiireellisten lähetysten kuljettamisen myös lentorahtina. Erikoisnopeat lentokuljetukset ovat saatavilla vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Suomalainen yritys voi tilata esimerkiksi Saksasta tarvitsemansa osan, jonka Jetpak Finland lennättää Suomeen. Olemme lentokentällä vastassa ja kuljetamme lähetyksen vastaanottajan ovelle asti. Erikoispikakuljetuksen avulla mahdollinen tuotantoseisokki jää lyhyeksi tai se voidaan jopa välttää kokonaan.


Logistiikkapalvelut

Logistiikkapalveluidemme avulla pienet ja suuremmatkin tavaraerät käsitellään ja kuljetetaan perille ripeästi. Logistiikan tueksi tarjoamme kuljetusten lisäksi varastointipalvelut. Huolehdimme toimitusten aikatauluista tunnollisesti ja kustannustehokkaasti. Katkeamaton toimitusketju takaa, että yrityksesi toiminta pysyy tasaisen tehokkaana.

Jätä kuskaaminen Oulun Kuriirille.