Kun on kiire, valitse pikakuljetus - liikennöimme Oulussa ja kaikkialla Suomessa

Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa kuljettaa luotettavasti paketit, kirjeet, sopimuspaperit ja muun tarvittavan perille. Kuriiripalvelumme toimii Oulussa ja lähiympäristössä ja kuljetuspalvelumme koko Suomen alueella. Pystymme vastaamaan kiireiseen kuljetustarpeeseen myös lyhyellä varoajalla, riippumatta päivästä tai kellonajasta.

Kanssamme on mahdollista neuvotella myös räätälöidyistä vaihtoehdoista kuljetusten suhteen, olemme erittäin joustavia.

Kuriiri

Kuriiri- eli lähettipalvelumme toimii pääasiassa Oulun seudulla. Kuriiri kuljettaa lähetyksen ovelta ovelle. Kuriirin mukana voidaan kuljettaa lahjoja, tärkeitä asiapapereita ja muita lähetyksiä, joiden kuljetuksessa huolellisuus ja ehdoton luottamus ovat tärkeitä. Kuriiri toimittaa lähetyksesi sovitussa aikataulussa perille.

Pikakuljetus

Kuljetamme pakettiautoillamme pikakuljetuksia myös ympäri Suomea. Kykenemme myös erikoiskuljetuksiin nopeasti. Olemme muun muassa kuljettaneet SPR:n verilähetyksen Oulun keskustasta Helsinkiin, Etelä-Haagaan, alle kuudessa tunnissa.   

Jetpak-kuljetus (lentokuljetus)

Erikoisuutemme on jetpak-kuljetus. Jetpak-kuljetus on erikoisnopea pikakuljetus, jossa lähetys kuljetetaan lentokoneella. Lentokuljetusta voidaan hyödyntää esimerkiksi silloin, kun tuotantolaitokselle tarvitaan mahdollisimman pian korjausta varten varaosaa. Erikoispikakuljetuksen avulla mahdollinen tuotantoseisokki jää lyhyeksi tai se voidaan välttää jopa kokonaan. 

Logistiikkapalvelut

Logistiikkapalveluidemme avulla pienet ja suuremmatkin tavaraerät käsitellään sekä kuljetetaan perille luotettavasti ja ripeästi. Logistiikkaan tarjoamme kuljetusten lisäksi varastointipalvelut. Huolehdimme toimitusten aikatauluista tunnollisesti ja kustannustehokkaasti. Katkeamaton toimitusketju takaa, että yrityksesi toiminta pysyy tasaisen tehokkaana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!