Monipuoliset kuljetus- ja logistiikkapalvelut Oulussa

Yhteystiedot

Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa on vuonna 2005 perustettu kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys. Kuljetamme erikois- ja pikalähetyksiä Oulun ja koko Suomen alueella silloin, kun kuljetuspalvelulta vaaditaan nopeutta ja luotettavuutta. Hoidamme tehokkaasti myös yritysten logistiikkapalvelut. Meidät tavoitat joka päivä kaikkina kellonaikoina, ja reagoimme nopeasti äkillisissäkin kuljetustarpeissa.

SALAISUUTENA LAADUKAS KALUSTO JA OSAAVA HENKILÖKUNTA

  • Yrittäjäpariskunnan lisäksi sinua palvelee kymmenen koulutettua ja ammattitaitoista kuljettajaa.
  • Kalustomme koostuu yhdestätoista pakettiautosta ja tarvittaessa perälaudalla varustetuista kuorma-autoista.
  • Asiakaskuntamme muodostuu enimmäkseen yrityksistä, mutta palvelemme mielellämme kiireellisissä kuljetustarpeissa myös yksityisasiakkaita.
  • Liikevaihtomme oli vuonna 2014 hieman yli miljoona euroa.

ammattitaidon taustalla pitkä kokemus

Yrityksemme on jatkumoa meidän, yrittäjäpariskunnan, edellisen työnantajan yrityksille. Vuonna 2005 ostimme osan lähettifirman toiminnasta ja aloitimme kuljetukset kahdella pakettiautolla. Kun vuonna 2007 tarjoutui mahdollisuus ostaa oululainen kuriirifirma, Redline Express, tartuimme tilaisuuteen. Yritysoston myötä toimintamme, henkilökuntamme ja kalustomme laajeni.

Asiakaskuntaan liittyivät muun muassa Gigantti, Alko, Suomen matkatoimisto ja Oulun läänin suuri toimija, Kukkakauppa Kanerva.

Tänä päivänä olemme yksi pohjoisen Suomen luotetuimmista kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajista ja teemme jatkuvaa yhteistyötä useiden paikallisten yritysten kanssa: tarjoamme hyllytyspalveluita Oulun Ahlsellin asiakkaille sekä SSAB:n Raahen tehtaalle, ja Örumille toimitamme jokaisena arkipäivänä autokorjaamojen varaosat ennalta määriteltyihin paikkoihin.

OULUN RINTA-JOUPPI TAKAA LAATUKALUSTON

Aloitimme yhteistyön Oulun Rinta-Joupin kanssa joulukuussa 2015, jolloin tilasimme ensimmäisen Opel Movanon. Auto todettiin kaikin puolin niin hyväksi kokonaisuudeksi, että päätimme hyötyajoneuvomyyjä Keijo Vuolteenahon kanssa uusia koko kalustomme. Vuoden 2016 aikana tilasimme kaikkiaan neljä Opelia. Vuoden 2017 aikana tilasimme peräti seitsemän uutta autoa.


Yhteistyö Keijon kanssa on helppoa, koska hän tietää, mitä haluamme kalustoltamme. Vain soitto riittää, ja jo seuraavana päivänä saamme tiedon siitä, milloin tilaamamme autot ovat käytettävissämme.