Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa

Oulun Kuriiri / Kuljetuspalvelut J & A Suorsa on vuonna 2005 perustettu kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys. Kuljetamme erikois- ja pikalähetyksiä Oulun ja koko Suomen alueella. Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityjä kuljetuspalveluita ja reagoimme tarpeen vaatiessa kiireellisiin kuljetuksiin nopeasti. Meidät tavoitat joka päivä, kaikkina kellonaikoina.

Hyvä kalusto ja koulutettu henkilökunta

  • Yrittäjäpariskunnan lisäksi 10 kuljettajaa.
  • Kalustossa pakettiautoja ja perälaudalla varustettuja kuorma-autoja.
  • Asiakaskunta lähinnä yrityksiä.
  • Liikevaihto 2014 hieman yli miljoonaa euroa.

Perustettu 2005 ja laajennettu 2007

Yrityksemme on jatkumoa yrittäjäpariskunnan edellisen työnantajan yrityksille. Vuonna 2005 ostimme osan lähettifirman toiminnasta ja aloitimme kuljetukset kahdella pakettiautolla. Kun vuonna 2007 tarjoutui tilaisuus ostaa oululainen kuriirifirma Redline Express, tartuimme tilaisuuteen. Yritysoston myötä toimintamme, henkilökuntamme ja kalustomme laajeni.

Yritysoston myötä meillä oli nyt kuusi autoa ja kuskia. Asiakaskuntaan liittyivät muun muassa Gigantti, Alko, Suomen matkatoimisto ja Oulun läänin suuri toimija, Kukkakauppa Kanerva. Myös Oulun Veripalvelu hyödynsi palveluitamme ja kuljetimme useita vuosia verilähetyksiä Suomessa. Myyrmannin räjähdyksen yhteydessä kuljetimme kiireellä verta yöllä Oulusta Helsinkiin. Kiireen ja ihmishenkien ollessa kyseessä suoriuduimme 608 km:n matkasta 5 tunnissa 45 minuutissa

Lentokuljetukset erikoisuutena – yhteistyössä Jetpak Finland Oy

Jetpak Finland oy mahdollistaa kiireellisten lähetysten kuljettamisen lentorahtina. Suomalaiset yritykset voivat esimerkiksi tilata Saksasta tarvitsemansa osan, jolloin se lennätetään Jetpak Finland oy:n toimesta Suomeen. Olemme lentokentällä vastassa ja kuljetamme lähetyksen vastaanottajan ovelle asti.

Erikoisnopeat lentokuljetukset ovat saatavilla vuoden jokaisena päivänä. Oli kyseessä yö tai päivä. Tällainen ympärivuorokautinen palvelu vaatii sekä meiltä että Jetpak Finland Oy:n henkilökunnalta erikoistaitoja ja panostamista, jotta voimme palvella luotettavasti. Tähän mennessä olemmekin saaneet kiitoksia onnistuneista ja nopeista kuljetuksista. 

Oulun Rinta-Jouppi on ketterän kalustomme takana

Aloitimme yhteistyön Oulun Rinta-Joupin kanssa joulukuussa 2015, jolloin tilasimme ensimmäisen Opel Movanon. Auto todettiin kaikin puolin niin hyväksi kokonaisuudeksi, että päätimme hyötyajoneuvo-myyjän, Keijo Vuolteenahon, kanssa uusia koko kalustomme. Vuoden 2016 aikana tilattiin kaikkiaan neljä Opelia. Nyt vuoden 2017 aikana on tullut jo kolme uutta lisää, hiljattain 13.9.2017 tilattiin vielä neljä uutta.

Yhteistyö Keijon kanssa on helppoa, koska hän tietää, mitä me haluamme kalustoltamme. Vain soitto riittää, niin asiat alkavat tapahtua saman tien. Jo päivän päästä saamme tiedon, milloin tilaamamme autot ovat käytettävissämme. 

Teemme yhteistyötä myös paikallisten Ahlsellin ja Örumin kanssa

Oulun Kuriiri on aloittanut laajan yhteistyön paikallisten Ahlsellin ja Örumin kanssa. Ahlsellilla tarjoamme hyllytyspalveluja heidän asiakkailleen. Käymme kohteissa lukemassa, hyllyttymässä ja siivoamassa varaosahyllyt ja -huoneet sekä pidämme ne ennakkoon määritellyssä kunnossa tavaramäärien suhteen. Näin Ahlsellin asiakkaiden on helppo hakea tarvikkeita, jotka he ovat yhdessä määritelleet Ahlsellin kanssa.

Örumille toimitamme autokorjaamojen varaosat ennakkoon määriteltyihin paikkoihin. Jokaisessa pisteessä on jättö- ja noutopaikka. Toiseen jätetään tilatut tavarat ja toisesta kerätään kyytiin palautuvat tuotteet. Työtä tehdään neljän auton voimin jokaisena arkipäivänä.